Feladatok:
(diétás) főzőkonyha teljes körű irányítása, dolgozók napi munkájának megszervezése, beosztások kezelése,
jogszabályi és cégcsoport szintű előírások biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartása, betartatása,
előrendelések elkészítése a szükséges alapanyagokra,
megrendelt áruk átvétele, rögzítése az élelmezési programban, alapanyagok felhasználásának nyomonkövetése,
havi áruleltár és az éves eszközleltár elkészítése,
tisztítószerek szakszerű, előírás szerinti felhasználásának felügyelete, takarítási ütemterv betartatása és a dolgozók higiéniájának ellenőrzése,
az ételkészítés technológiájának betartása, irányítja, megszervezi, ellenőrzi a szakácsok, konyhai kisegítők munkáját,
termelési riportok határidőre történő elkészítése.
Követelmények:
élelmezésvezetői végzettség,
naprakész ismeret a közétkeztetésre vonatkozó jogszabályi környezetben,
kiváló a kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt,
a munkavégzés során elhivatott, motivált, szorgalmas, kezdeményező és proaktív hozzáállás,
számítógépes programokat magabiztos használata (Word, Excel).
Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
közétkeztetési területen szerzett tapasztalat,
dietetikus vagy diétás szakács végzettség,
bármilyen élelmezési program ismerete,
diétás étkeztetés vagy kórházi étkeztetés területén szerzett szakmai tapasztalat,
B kategóriás jogosítvány.
Amit kínálunk:
erős szakmai támogató háttér, szükség esetén képzések, tanfolyamon való részvételi lehetőségek segítik a feladatok elvégzését,
támogató és empatikus vezetők és munkatársak,
korrekt bérezés + egyéb juttatások,
hosszútávú és stabil munkahely.
Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el szakmai önéletrajzát, bérigényének megjelölésével a “Jelentkezem” gombra kattintva!
Hirdető: Kórház- és Menzaétkeztetés Kft.
Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Tumblr
WhatsApp
VK
Mail